The Basic Of Motionscykel Til ældre

Cyklen er ikke billig, men så er det heller ikke tre spin-klasser om ugen til £ 25 per pop. Bowflex C6 motionscykel tilbyder en tilsluttet cykeloplevelse til mindre end halvdelen af ​​prisen for Pelotons tilbud, hvilket gør det til en mere overkommelig løsning for nogen, der ønsker en indendørscykel, der er kompatibel med enhver touchscreen-tablet eller smartphone til online spin-klasser. Hvis du har nulinteresse, har Kickr BIKE en funktion kaldet ERG-tilstand, der, når den er parret med en træningsapp, helt vil overtage alle modstandsopgaver og få dig til at pedalere til forudbestemt effektudgang til intervalltræning eller generel træning. Du kan justere modstanden ved hjælp af en drejeknap, der er inden for rækkevidde under styret. I dette tilfælde kan du pedalere derhjemme eller på kontoret for at spare tid og forblive sunde. DeskCycle2 UnderDesk Cycle Pedal Exerciser er en mulighed, som du måske vil overveje, hvis du arbejder på et lavt skrivebord på dit kontor eller derhjemme. Prøv en motionscykel, næste gang du vil have en god træning!

Sinner FC BMX Bike er Stolen’s flagskibsmodel. Der er ingen grund til, at stationære cykelfabrikanter ikke kan opnå dette, og det faktum, at ingen af ​​mærkerne har tænkt så hårdt på så meget ud over deres logoer, ser ud som en glip af mulighed. Men når man ser på både dette og D2 PX, er der så meget seje ting pakket her inde, især omkring ting som NEXRAD vejrradar. Nogle er måske på markedet på udkig efter en billig lille stationær cykel, mens andre måske ser alvorligt på deres køb på udkig efter noget, de kan bruge i årevis. Under alle omstændigheder var jeg på udkig efter at se, hvordan det reagerede nøjagtigt i to centrale apps: Zwift og TrainerRoad (Bluetooth Smart på Apple TV og iPad). Jeg kan ikke se, hvordan folk, der bruger $ 2.500 på et ur, ønsker at tage disse skridt. Faktisk, fra i dag, hvis du vil købe en i USA, er dit bedste alternativ at gå til Macy’s.

Vi undersøger markedet, undersøger brugeranmeldelser, taler med produktledere og ingeniører og bruger vores egne erfaringer med disse produkter til at bestemme det bedste. De ved, hvor du kan finde kvalitetsprodukter og stadig betale en behagelig pris. Ved at tilføje modstand eller pedalere i en højere hastighed kan du yderligere tone og opbygge dine muskler. Den bruger manuel modstand for at give dig en træning og giver feedback i form af tid, hastighed, afstand og kalorier. Modstanden er måske heller ikke så stærk som de store, og de fleste modeller har ikke de specielle funktioner, som større maskiner har. Denne variant er som at tage en Fenix ​​5 Plus, men styr derefter retningen mod længere rækkevidde og væk fra normale sports- / fitnessfunktioner. Som med de fleste brancher koster imidlertid udstyrsdelene med flere funktioner eller funktioner dig lidt mere end de mere basale modeller, Abilica stream ub viii selvom en mere basismodel kan være en bedre passer til dine behov, hvis du kun træner et par gange -enuge, eller så laver du kun et par øvelser.